18/5/12

Maizena: sòlid o líquid?


QUART Una pasta que actua com un líquid i un sòlid.
Amb els de 4t no hem pogut fer fotografies: ho sentim!! però tot i així us mostrem l' experiment que vàrem fer i els va entusiasmar tant!!
MATERIAL
  1. Aigua
  2. Maizena
  3.  Un bol
Primer de tot es barreja la quantitat de Maizena desitjada amb aigua, fins a fer una pasta homogènia i força espessa. Es va amassant, i amassant. I un cop feta, se'n poden observar les propietats. Així doncs, si hi entrem en contacte lentament, ens és possible atravessar-la sense problemes, com si es tractés de qualsevol líquid. Però si donem un cop sec a la superfície no hi ha manera! és sòlida!!!

Hem intentat fer una bola movent ràpid les mans, ha costat molt!!! però l' Oriol i algú més, ho han aconseguit!!!!


Videos extrets de la web: http://cirereta.blogspot.com/2008/08/tercer-experiment-pastetes.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...