7/10/13

II Fòrum d' Escoles Verdes

La XESC (Xarxa d'Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya) organitza  Fòrums per facilitar l'intercanvi d'experiències entre el professorat i l'alumnat dels centres educatius, crear un marc que permeti el contacte personal entre els participants i afavorir la creació de xarxes territorials d'intercanvi. El gran nombre de centres participants fa necessari crear uns fòrums d'intercanvi territorialitzats.
Enguany s'organitzen 13 Fòrums a Catalunya, i el nostre, el del Baix Llobregat i Barcelonés, tindrà lloc al Centre Cultural la Bòbila de l' Hospitalet de Llobregat.

El 22 d'octubre 4 alumnes de cicle superior ( Biel A, Martí H de 5èA i Roc L., Pol M de 5èB) i una mestra ( Assumpta C.) de l' escola presentaran al II Fòrum de la XESC una activitat realitzada sobre ACCIONS TRANSFORMADORES DEL TERRITORI, i que està relacionada  amb el nostre Pla d'acció d'Escola verda.
El què ens cal fer és:
  • Preparar una acció relacionada amb l’entorn proper. Només preparar bé l'explicació i amb el suport d'alguna fotografia impresa; en aquest cas serà sobre l' Hort Solidari.

 Aquí podeu veure el programa general provisional del Fòrum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...